5 SIFAT LELAKI BUAT AWEK CAIR…

Tepuk dada tanya iman, kalau tanya pada selera banyak pulak kehendaknya

Tepuk dada tanya iman, kalau tanya pada selera banyak pulak kehendaknya

Keyakinan Diri– Keyakinan diri adalah kualiti utama yang dicari oleh wanita. Lakukan perkara yang terbaik misalnya kalau kamu mahir bermain badminton teruskan bermain. Pada masa yang sama cuba bermain sukan lain juga. Cara ini membuatkan kamu kelihatan lebih yakin dan matang.

 

Lelaki Lucu– Jangan bercakap terlalu serius atau ketawa yang dibuat-buat. Lelaki yang gemar berjenaka dapat membangkitkan suasana ceria kepada teman wanitanya terutamanya apabila dia sedang bersedih.

 

Romantik– Lelaki romantik sentiasa menjadi idaman wanita. Harus diingatkan bahawa romantik bukan bermaksud gatal atau mengada-ada, tetapi bijak mengambil hati dan pandai berkata-kata untuk mengawal keadaan.

 

Bijak– Lelaki bijak turut menjadi keutamaan wanita sebagai teman istimewa atau suami. Tidak semestinya kamu seorang ahli akademik, tetapi penampilan dan cara membawa diri menjadi perhatian. Selain wajah kacak, hati wanita mudah cair dengan lelaki yang bijak.

 

Kemas– Lelaki yang kelihatan kemas dan sentiasa berpakaian sedap mata memandang menjadi pilihan wanita. Kuku turut memainka peranan penting, jadikan kuku kamu dipotong rapid an bersih agar wanita yang mendampingi kamu tidak lari.

 

source: Majalah Remaja, 1 Feb 2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: